Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στον νομό Βοιωτίας

PACIFIC-SUN

Στο νομό Βοιωτίας βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από μέλη της Οργάνωσης, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την ελληνική επικράτεια με στόχο τη συνεχή επαφή με νέους που δραστηριοποιούνται σε όλο το παραγωγικό φάσμα καθώς και με στελέχη της Οργάνωσης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η εταιρεία «Isostevia», μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας φυτικών προϊόντων στέβιας με διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις από την υπεύθυνη παραγωγής Ιωάννα Κοτελίδα, η οποία επεσήμανε ότι η διάθεση των προϊόντων ξεκίνησε από τα φαρμακεία ενώ σήμερα έχουν κατορθώσει να διευρύνουν το δίκτυο διανομής σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων αλλά και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Super Market. Προτεραιότητα τους είναι η δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας τους.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την πρότυπη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης οπωροκηπευτικών προϊόντων. Βασικός στόχος του ιδιοκτήτη Νικία Ματάλα, που έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω της ολοκληρωμένης γραμμή διαλογής και συσκευασίας των προϊόντων.

Η επίσκεψη στο νομό Βοιωτίας ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση συνεδρίασης στελεχών της ΔΗΜ.Τ.Ο Θήβας, της ΔΗΜ.Τ.Ο Τανάγρας, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας καθώς και εκπροσώπων επιστημονικών φορέων της περιοχής παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε: «Στόχος αυτού του κύκλου επισκέψεων δεν είναι απλά μια ολιγόωρη παρουσία σε κάθε περιοχή αλλά η ουσιαστική επαφή μας με τους πολίτες που αγωνίζονται καθημερινά. Θέλουμε να συνομιλήσουμε με νέους ανθρώπους, που στήριξαν τη χώρα μας στις δύσκολες μέρες, που παρέμειναν εδώ και κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Το αποτύπωμα τους είναι εμφανές και στη Βοιωτία, καθώς σήμερα συναντήσαμε ανθρώπους που αξιοποιούν τις ευκαιρίες ανάπτυξης της κυβερνητικής πολιτικής και εξελίσσονται. Θέτοντας στο κέντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε σε ένα πλέγμα μεταρρυθμίσεων, ολοκλήρωσε σημαντικά έργα υποδομής και κατόρθωσε έτσι να αναδείξει το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε περιοχής.»

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Μένιος Κορομηλάς, ο Γραμματέας Οργανωτικού Ορφέας Γεωργίου, η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου & Ενημέρωσης Κωνσταντίνα Κόλλια, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Γιώργος Μανόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας Κωνσταντίνος Δρίτσας και η γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας Στεφανία Κανδρή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής