Νέα χρώματα και ειδικές εκδόσεις για το Citroen Ami

PACIFIC-SUN

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίασή του στην αγορά, το Citroën Ami μεταμορφώνεται και υιοθετεί το νέο χρώμα «Night Sepia», ένα ακατέργαστο σκούρο καφέ που προσθέτει περισσότερη ουσία και δύναμη χωρίς να χάνει τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Από τον Απρίλιο του 2020, σχεδόν 50.000 οχήματα Citroën Ami έχουν πωληθεί σε 14 αγορές – πρόκειται για ένα πραγματικό κοινωνικό φαινόμενο που έχει αλλάξει το τοπίο της αστικής και περιαστικής κινητικότητας.

Η Citroën ήταν η πρώτη που αντιμετώπισε τις προκλήσεις της μικρο-κινητικότητας και της ενεργειακής μετάβασης με ένα προσιτό, καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες χώρες από την ηλικία των 14 ετών χωρίς δίπλωμα οδήγησης, διθέσιο, ασφαλές και άνετο.

Για την περίσταση, η γκάμα της εξελίσσεται. Το Citroën Ami διατηρεί τα καλύτερα στοιχεία των εκδόσεων Tonic και Pop για να δημιουργήσει μια νέα έκδοση, την Peps, η οποία διαθέτει ένα ελκυστικό στυλ από αντιθέσεις, χρωματικές πινελιές και γραφικά, καθώς και έξυπνα αξεσουάρ για την ενίσχυση της καθημερινότητας.

Επιπλέον, πάντα προσεκτική στους πελάτες της, η Citroën εξέλιξε την έκδοση Cargo προς όφελος μιας μονάδας που ονομάζεται My Cargo Kit, η οποία προτείνεται ως αξεσουάρ και προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία χρήσης για το Ami.

Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη θυσίας της θέσης του συνοδηγού. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της μεταφοράς ενός επιβάτη ή της ανάπτυξης αυτής της μονάδας που παρέχει έναν πρακτικό και εύκολα ρυθμιζόμενο όγκο φόρτωσης.

Night Sepia

Στην τέταρτη επέτειό του, το Ami ντύνεται με ένα νέο χρώμα αμαξώματος που αντικαθιστά το αρχικό μπλε, το οποίο θα ισχύει για όλη τη σειρά. Βαμμένο στη μάζα, το νέο χρώμα που ονομάζεται Night Sepia είναι ένα σκούρο καφέ που προσδίδει παρουσία στην Ami και μια εντελώς νέα προσωπικότητα.

Αυτή η πιο σκούρα απόχρωση, κάπου μεταξύ καφέ και γκρι, προσφέρει περισσότερο βάθος και ποιότητα στην Ami, ενώ παίζει με τα ζεστά και φυσικά μητρώα. Είναι ένα ευέλικτο χρώμα, που ταιριάζει απόλυτα με τα διάφορα χρωματικά animations και αυτοκόλλητα που μπορεί να προσφέρει το Ami. Αυτό το καφέ δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα κομψή και χαλαρή, ανάλογα με το πώς συνδυάζεται με άλλα χρώματα και υλικά.

My Ami Peps

Η Citroën εξελίσσει τη γκάμα της παρουσιάζοντας την έκδοση My Ami Peps, μια έκδοση high-end που συνδυάζει τις καλύτερες εκδόσεις Pop και Tonic. Αυτή η έκδοση συμπληρώνει τις αρχικές εκδόσεις Ami Ami και τις εκδόσεις μεσαίας κατηγορίας My Ami Orange, Grey ή Blue.

Εξωτερικά, το My Ami Peps είναι μια δυναμική έκδοση του Ami, έτοιμη να πλέξει μέσα από την κυκλοφορία ενώ θυμίζει παιχνιδιάρικα ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο. Υιοθετεί επίσης στοιχεία αστικής τραχύτητας.

Η έκδοση Peps διαθέτει ένα πολύ εκφραστικό μπροστινό άκρο με μια μαύρη γραφική ζώνη κάτω από το παρμπρίζ που κινείται από έντονα κίτρινα οριζόντια αυτοκόλλητα, καθώς και μαύρες ζάντες προβολέων.

Ο δυναμισμός του εκφράζεται μέσω της πίσω αεροτομής, των τεσσάρων καλυμμάτων τροχών με λουλουδένιο σχεδιασμό με λευκά διακοσμητικά, τα δύο αυτοκόλλητα custode και δύο αυτοκόλλητα κάτω πόρτας.

Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία με έντονη αντίθεση βασίζονται σε φωτεινά χρώματα όπως το πολύ ενεργητικό υπέρυθρο κόκκινο και ένα πολύ έντονο κίτρινο. Αναδεικνύουν χαρακτηριστικά γεωμετρικά σχήματα που θυμίζουν τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Ο αριθμός 2 είναι ένα νεύμα στον αριθμό που βρίσκεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Στο επίπεδο του custode, ο κύκλος, μεταχειρισμένος κατά το ήμισυ, ο ένας γεμάτος και ο άλλος φιλιγκράν, ενισχύει το γραφικό στυλ και απηχεί τα στρογγυλά σχήματα του αυτοκινήτου καθώς και τους στρογγυλούς προβολείς.

Αντηχείται από τον κύκλο που τοποθετείται στην κάψουλα στο κάτω μέρος των θυρών. Προσοχή στη λεπτομέρεια, στο κάτω μέρος της κάψουλας, οι ρίγες θυμίζουν τα chevron της Citroën και αντηχούν με τα μοτίβα διακριτικά τοποθετημένα στη μαύρη μπροστινή ζώνη.

Μέσα στο My Ami Peps, ο χρήστης θα βρει όλο τον τυπικό εξοπλισμό που διευκολύνει την καθημερινή ζωή με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως το κλιπ smartphone, τα δίχτυα πόρτας με πορτοκαλί ταινία, το κεντρικό διαχωριστικό δίχτυ, τον κίτρινο γάντζο τσάντας, τους τρεις πορτοκαλί κάδους αποθήκευσης.

Το εσωτερικό αναζωογονείται επίσης από τους δύο ανοιγόμενους ιμάντες και τις ραφές στα πατάκια δαπέδου σε πορτοκαλί χρώμα. Η μονάδα συνδεσιμότητας “My Connect box” επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone με την Ami για πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του (διαθέσιμο εύρος, χιλιόμετρα, ειδοποιήσεις συντήρησης…).

Για ψυχαγωγία, προσφέρει τη διεπαφή “My Ami Play” που μετατρέπει το smartphone σε ταμπλό με γρήγορη πρόσβαση σε πλοήγηση, μουσική, ραδιόφωνο ή τηλεφωνικές κλήσεις. Ελέγχονται τηλεχειριζόμενα από το κουμπί «Citroën Switch» που τοποθετείται στο τιμόνι για να παρακολουθείτε το δρόμο και να οδηγείτε γαλήνια, με απόλυτη ασφάλεια.

My Cargo Kit: Ένα έξυπνο αρθρωτό κιτ για άνευ προηγουμένου ευελιξία

Εμπνευσμένη από τους επαγγελματίες και τις μεθόδους εργασίας τους, η Citroën αποφάσισε να εξελίξει την έκδοση My Ami Cargo προς όφελος ενός αρθρωτού κιτ μετά την πώληση. Επιτρέποντας τη διατήρηση του δεύτερου καθίσματος στην καμπίνα της Ami, αυτό το νέο αξεσουάρ επιτρέπει την εύκολη μετατροπή μεταξύ ενός βελτιστοποιημένου χώρου φόρτωσης και της δυνατότητας φιλοξενίας ενός επιβάτη, προσφέροντας έτσι απαράμιλλη ευελιξία. Αυτή η καινοτομία αντανακλά την επιθυμία μας να προσφέρουμε προσαρμόσιμες λύσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών κινητικότητας και επαγγελματικών χρήσεων.

Αυτό το κιτ αναπτύσσεται πολύ εύκολα σε λίγες κινήσεις. Ένα πρώτο τμήμα που αποτελείται από 2 πάνελ ξεδιπλώνεται κατακόρυφα για να διαχωρίσει την περιοχή του οδηγού από την περιοχή των επιβατών, αποτρέποντας έτσι την ανατροπή μιας συσκευασίας στην πλευρά του οδηγού.

Ένα δεύτερο μέρος που αποτελείται από 4 πάνελ ξεδιπλώνεται πάνω από το κάθισμα του συνοδηγού, από την πλάτη μέχρι το χώρο των ποδιών, για να προσφέρει μια πρακτική επιφάνεια φόρτωσης που προστατεύει το κάθισμα.

Τέλος, διατίθεται ένα δίχτυ απόφραξης. Εκτείνεται από το πάνω μέρος της πλάτης του καθίσματος μέχρι το ταμπλό για να κρύψει τα πακέτα που είναι αποθηκευμένα στον αποθηκευτικό χώρο.

Το My Cargo Kit επιτρέπει την απρόσκοπτη φόρτωση διαφορετικών τύπων πακέτων στο πλαίσιο της παράδοσης του τελευταίου μιλίου ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας. Η πρόσβασή του είναι πολύ εύκολη χάρη στη γωνία ανοίγματος της πόρτας.

Επιτρέπει τη φόρτωση έως και 200 ​​λίτρων κάτω από το δίχτυ αποθήκευσης, με συνολικό όγκο 340 λίτρων σε όλο το όχημα. Ανά πάσα στιγμή, τα τρία στοιχεία που συνθέτουν αυτό το κιτ μπορούν να διπλωθούν και να τοποθετηθούν πίσω από το κάθισμα σε μια ειδική θήκη για να απολαύσετε άνετα ένα ταξίδι με δύο άτομα.

Το My Cargo Kit είναι η ιδανική λύση για την υποστήριξη των επαγγελματιών προσφέροντάς τους αυξημένη ευελιξία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής