Συλλήψεις για κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας στην Κάλυμνο, την Πάρο και τη Νάξο

PACIFIC-SUN

Συνελήφθησαν το Μεγάλο Σάββατο από αστυνομικούς στην Κάλυμνο, την Πάρο και τη Νάξο, αντίστοιχα τρεις κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη κατοχή – διάθεση ειδών πυροτεχνίας και εκκριτικών κατασκευών.

Οι συλλήψεις είναι απότοκος επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών-κροτίδων, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ειδικότερα:

Στην Κάλυμνο πρωινές ώρες, εντοπίστηκε ανήλικος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 7 τυποποιημένες κροτίδες.

Στην Πάρο μεσημβρινές ώρες, έπειτα από έρευνα που έγινε σε κατάστημα και κατοικία ημεδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν 3.432 πυροτεχνήματα-βεγγαλικά διαφόρων τύπων τις οποίες κατείχε με σκοπό τη διάθεση-πώληση.

Στη Νάξο βραδινές ώρες, εντοπίστηκε νεαρός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν -5- αυτοσχέδιες εκρηκτικές κατασκευές αποτελούμενες από πλαστικό μπουκάλι που περιείχε βενζίνη κροτίδα. Επίσης σε υπαίθριο χώρο πάρκου βρέθηκε σακίδιο πλάτης μέσα στο οποίο περιέχονταν 156 τυποποιημένες κροτίδες.

Όλα τα είδη πυροτεχνίας και οι εκρηκτικές κατασκευές κατασχέθηκαν.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής