Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα της ταινίας «Mufasa: The Lion King»

PACIFIC-SUN

To prequel της live-action ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Μπάρι Τζέκινς, σκηνοθέτης των ταινιών «Moonlight» και «The Underground Railroad» θα σκηνοθετήσει την ταινία «Mufasa: The Lion King», το τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε. Ο βραβευμένος συνθέτης Λιν – Μάνουελ Μιράντα γράφει τα τραγούδια της ταινίας και είναι παραγωγός του σάουντρακ.

Τριάντα χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Lion King», η Disney ανατρέχει στην ιστορία του Μουφάσα. Προτού χαθεί με τη συνωμοσία του αδερφού του Σκαρ με σκοπό να πάρει τον θρόνο, ο Μουφάσα ήταν ο βασιλιάς στην αφρικανική σαβάνα και πατέρας του Σίμπα.

Η νέα ταινία επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του βασιλιά και ιδιαίτερα στην ανατροφή του δίπλα στον Σκαρ. Ο σοφός Ραφίκι αφηγείται στην κόρη του Σίμπα και της Νάλα, Κιάρα, την ιστορία του παππού της.

Ο Άαρον Πιερ θα είναι ο Μουφάσα, ο Τζον Κάνι δανείζει τη φωνή του στον Ραφίκι, ο Σεθ Ρόγκεν είναι ο Πούμπαα, ο Ντόναλντ Γκλόβερ ο Σίμπα. Η Beyoncé πρόκειται να επιστρέψει ως Νάλα με την κόρη της Μπλου Άιβι Κάρτερ να εντάσσεται στο καστ ως Κιάρα.

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής