Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποψηφίων 3Κ στο ΑΣΕΠ (VIDEO)

Εξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στην Αθήνα και την ίδια ώρα στα γραφεία της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν σήμερα δεκάδες εργαζόμενοι και υποψήφιοι 3Κ, οι οποίοι απαιτούν την άμεση έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3κ/2018.

PACIFIC-SUN

«Δεν δεχόμαστε παραπάνω καθυστέρηση της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων, που μπορεί να αφήσει σε άγνωστο χρόνο τους μόνιμους διορισμούς αρκετών ίσως και όλων των οριστικά επιτυχόντων», ανέφεραν στο κάλεσμά τους.

Παράλληλα σημειώνουν «γνωρίζουμε τα στάδια ελέγχου γνωρίζουμε οτι είναι έτοιμα καταλαβαίνουμε τον σκοπό των καθυστερήσεων» και τονίζουν: »δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιήσουν το σχέδιο αυτών που έχουν συμφέροντα από τις καθυστερήσεις».

Σε φυλλάδιο που μοιράστηκε σήμερα επισημαίνουν ότι «το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ εκπόνησε την προκήρυξη 3κ/2018 τον Φεβρουάριο του 2018, για την κάλυψη 8.166 κενών οργανικών θέσεων στου ΟΤΑ.

Στον ανοιχτό διαγωνισμό έχουν συμμετάσχει 128.000 υποψήφιοι. Το ΑΣΕΠ με το υπουργείο συμφώνησαν την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για το τέλος Νοεμβρίου. Σήμερα έχουμε 15 Ιανουαρίου και δεν έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα. Οι φορείς θα έχουν δικαίωμα 3 μήνες μέχρι να προσλάβουν οριστικά επιτυχόντες της προκήρυξης.

Στις 26 Απριλίου 2019 ξεκινάει το πάγωμα των προσλήψεων λόγω δημοτικών εκλογών και αμέσως μετά έρχεται το πάγωμα λόγω βουλευτικών εκλογών. Με τις καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ θα ικανοποιηθούν συμφέροντα των αντιπολιτευόμενων κομμάτων και οι 8.166 διοριστέοι της προκήρυξης 3κ/1018 θα μείνουν αδιόριστοι».

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής