Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ

PACIFIC-SUN

Άγριο ξύλο από πέντε άτομα εναντίον ενός έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο o 42χρονος Δημήτρης Κόρδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος έπινε το ποτό του με μία φίλη του μέσα στο κατάστημα. Η φίλη του 42χρονου έφυγε από το κατάστημα και μισή ώρα αργότερα, ο 42χρονος πηγαίνοντας στην τουαλέτα ακούμπησε στον ώμο ενός άλλου θαμώνα. Ο 42χρονος ζήτησε συγγνώμη και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, όμως ο θαμώνας δημιούργησε ένταση.

Μόλις επέστρεψε στο τραπέζι του ο 42χρονος, παρενοχλήθηκε από τον θαμώνα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να λύσουν τις διαφορές τους έξω και αφού πλήρωσε τον λογαριασμό βγήκε από την πίσω πόρτα.

Εκεί, στο μικρό και επενδυμένο με πλακάκια στενό τον περίμεναν ο θαμώνας και τέσσερα ακόμα άτομα. Τα άτομα αυτά του κατάφεραν χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι με σιδερογροθιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του προκαλέσουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, να αιμορραγεί και να χάσει τις αισθήσεις του.

Στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο διαπίστωσε ότι ο 42χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Το πλήρωμα του, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου παρά τις προσπάθειες του προσωπικού δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Όσον αφορά την Ελληνική Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν τρεις μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ωστόσο οι δράστες του φονικού, τους ξέφυγαν μέσα από τα χέρια τους. Έκτοτε, σε εξέλιξη είναι έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής