Τρία νέα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου παρέλαβε, τρία νέα σημαντικά αποκτήματα που θα διευκολύνουν τις εργασίες, που πραγματοποιούν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος 2», ο Δήμος Ασπροπύργου προμηθεύτηκε μια μπετονιέρα, η οποία θα εξυπηρετήσει τις εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και ειδικότερα σε ότι αφορά στην κατασκευή, αποκατάσταση αλλά και επιδιόρθωση διαφόρων έργων.

Επίσης, στον Δήμο Ασπροπύργου παραχωρήθηκαν δύο αυτοκίνητα, Pick Up Nissan Navarra, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τη μετακίνηση του εργατοτεχνικού προσωπικού.

Η Δημοτική Αρχή σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι έχει προμηθευτεί και ένα σάρωθρο, μέσω του ιδίου Προγράμματος «Φιλόδημος 2», που θα παραδοθεί άμεσα στο Δήμο  και θα συμπεριληφθεί στο στόλο των οχημάτων του.

Στην παραλαβή βρέθηκαν, ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Πολεοδομίας και Αειφόρου Ανάπτυξης, Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Καραμπούλας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής