Θ. Καρποδίνη: «Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει όλες ανεξαιρέτως τις δαπάνες για τους τραυματίες των Τεμπών»

PACIFIC-SUN

Όλες ανεξαιρέτως οι δαπάνες νοσηλείας και αποθεραπείας για όλους τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, καλύπτονται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ σε δημόσιες ή ιδιωτικές δομές τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό, υπογραμμίζει σε άρθρο της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η διοικήτρια του οργανισμού Θεανώ Καρποδίνη.

Η κ. Καρποδίνη προσθέτει πως οι τραυματίες εξαιρούνται από κάθε συμμετοχή και επιβαρύνσεις για την αγορά και προμήθεια φαρμάκων ή σκευασμάτων και σε περίπτωση που έχουν πληρώσει συμμετοχή για φάρμακα, ή οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, παρέχεται η δυνατότητα αποζημίωσης προσκομίζοντας τα αντίστοιχα παραστατικά στον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει από τους 126 τραυματίες, 2 νοσηλεύτηκαν στο εξωτερικό, 71 υπεβλήθησαν σε διαγνωστικές εξετάσεις, 13 ασθενείς απευθύνθηκαν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις για απόδοση δαπανών, όπως επισκέψεις σε ψυχιάτρους, ορθοπεδικούς, πλαστικούς χειρουργούς και 16 αποζημιώθηκαν για ιατροτεχνολογικό υλικό.

Τέλος η κ. Καρποδίνη εξηγεί με ποιους τρόπους μπορούν οι τραυματίες να συνεχίσουν να απευθύνονται για τα ζητήματα τους στον ΕΟΠΥΥ και καταλήγει τονίζοντας: «Καθημερινά στηρίζουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Είμαστε δίπλα τους. Είναι η αποστολή μας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής