«Γνωριμία με τα ρευματικά νοσήματα» στις Σέρρες

PACIFIC-SUN

«Γνωριμία με τα ρευματικά νοσήματα» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν αύριο, στις Σέρρες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Βορείου Ελλάδος.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο πανελλαδικής εκστρατείας πληροφόρησης του κοινού για τα ρευματικά νοσήματα, θα γίνει παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου Ρευματοπαθών Βορείου Ελλάδος από τη δικηγόρο, υπεύθυνη διεκδίκησης δικαιωμάτων ασθενών Μαρία Χατζηγεωργίου.

Για τη σημαντικότητα της ύπαρξης των Συλλόγων ασθενών και τον ρόλο τους, καθώς και για το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΡευΜΑζήν θα μιλήσει η Ελένη Ρέπα, ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΡευΜΑζήν, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες.

Επιπλέον θα μιλήσουν οι ιατροί – ρευματολόγοι Αναστάσιος Εσκιτζής και Δημήτριος Γ. Ψάλτης και η Μαρία Σταυρακίδου, Φυσικοθεραπεύτρια MSc, υποψήφια διδάκτωρ του Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Άγγελος Βάκαλος, ωτορινολαρυγγολόγος, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και Πέτρος Λυμπερίδης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Σερρών, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και της Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σήμερα, στις 17:30, στο Philippos Xenia Hotel, στις Σέρρες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής