Focus Bari: Οι Έλληνες στρέφονται στον χώρο της αυτοβελτίωσης και ψυχικής υγείας

PACIFIC-SUN

Έντονη δυσαρέσκεια με τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία / καριέρα δηλώνουν οι Έλληνες στην πρόσφατη Πανελλαδική Έρευνα της Focus Bari.

Η έρευνα μεταξύ άλλων έδειξε:

  • Οι δύο τομείς από τους οποίους οι Έλληνες δηλώνουν ικανοποιημένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι, τονίζοντας την σημαντικότητα των ανθρώπινων σχέσεων.
  • Ως στόχους βελτίωσης για το μέλλον, το «τοπ 3» για τους Έλληνες είναι η υγεία / σωματική κατάσταση, η εργασία / καριέρα και τα οικονομικά, κάτι που χαρακτηρίζει σχεδόν εξ’ ίσου όλες τις δημογραφικές ομάδες.
  • Εντυπωσιακά, 2 στους 5 Έλληνες έχουν στραφεί σε τουλάχιστον μία μέθοδο αυτοβελτίωσης / ψυχικής υγείας τους τελευταίους 12 μήνες, και 1 στους 2 σκοπεύουν να το κάνουν μέσα στον επόμενο χρόνο, με τις γυναίκες και τους νέους να είναι σαφώς πιο ανοικτοί / ενεργοί.
  • Βιβλία αυτοβελτίωσης, βίντεο από ειδικούς του χώρου και προσωπικές συνεδρίες θεραπείας είναι οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι που ακολουθούν οι Έλληνες για την προσωπική τους ανάπτυξη, ενώ…
  • Από εκείνους που δηλώνουν πως καθημερινά / συστηματικά «δουλεύουν με τον εαυτό τους», οι 3 στους 4 διαπιστώνουν θεαματικά αποτελέσματα!

Δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας εδώ

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής