Υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Μπατσής

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Δυτικό Τομέα Αθηνών θα είναι ο ιατρός, Χρήστος Μπατσής, έπειτα κι από την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Μπατσής, μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί μέγιστη τιμή να παλεύεις μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη συνέχιση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας με δημοκρατία, ισότητα και ισονομία.

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Αποφασίζουμε για το αν μετά τις εθνικές εκλογές θα υπάρχει μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεχίσει την πορεία των θετικών μέτρων για τους πολίτες ή μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει ακραίες αντικοινωνικές πολιτικές.

Από την πλευρά μου, αναγνωρίζω την μεγάλη ευθύνη να έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για κοινωνική πρόοδο και δίκαιη ανάπτυξη για την πατρίδα. Γιατί οι άνθρωποι της εργασίας και η νέα γενιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

  1. Είσαι αδιόρθωτος ρε Μπατσή. Εισαι σα το χαμελαιοντα. Σε ξέρω καλά από τότε που ξεκινήσαμε τις σπουδές μας από τη Σουτσεαβα (Ρουμανια)
    Ο μικρός Στάλιν ήσουνα και πειθήνιο άτομο της νεολαίας του ΚΚΕ. Αφού δεν τράβηξε με αυτούς το γύρισες στο Συριζα. Κανονικη μεταγραφή
    Όσοι δεν ήταν με τη ΚΝΕ τότε ήτανε για σένα φασίστες. Κούνια που σε κούναγε……Το προεκλογικό σου σλόγκαν πολύ χρησιμοποιημένο, ανιαρό και στερεότυπο. Το 2020 ζούμε Όχι στο 1977…..

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής