Βουτσινά: Να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση ο Δήμαρχος Μεσολογγίου για την υδροδότηση του Αιτωλικού

Να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση καλεί τον Δήμαρχο Μεσολογγίου για την υδροδότηση του Αιτωλικού, η Αυγή Βουτσινά του Μετώπου Νίκης, τονίζοντας ότι 2,5 χρόνια μετά τις εκλογές «αρνείται να δώσει λύση και καταθέτει μηνύσεις σε όποιον τολμά να ζητά τα αυτονόητα».

PACIFIC-SUN

Η κ. Βουτσινά στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ενώ έχει προταθεί ως λύση μια συμπληρωματική γεώτρηση κόστους 100.000 ευρώ που θα έδινε άλλα 100 κυβικά νερού, φαίνεται ότι, αυτή η λύση δεν βολεύει κάποιους που επέλεξαν να διαθέσουν 1.700.000 ευρώ γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αποδώσει για περιβαντολλογικούς και όχι μόνον λόγους, όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει παραδεχτεί δημοσίως».

«Στην προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε καθαρό πόσιμο νερό», προσφέρει η κ. Βουτσινά, «επικοινώνησα με τους Βουλευτές του Νομού, ζητώντας συνάντηση για ενημέρωση όπως και οφείλουν. Οι περισσότεροι αποδέχτηκαν πλην του κ. Σαλμά που προεκλογικά είχε διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες στους πολίτες, σήμερα όμως αρνείται την συνάντηση με εκπροσώπους πολιτικών φορέων και πολίτες, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι θεσμικό να μιλάει για τέτοιου είδους θέματα με κανέναν πολίτη, με κανέναν φορέα, παρά μόνο με τον Δήμαρχο».

Απευθυνόμενη στον κ. Σαλμά η Αυγή Βουτσινά υπογραμμίζει ότι «οι Βουλευτές ασκούν την Νομοθετική Εξουσία για λογαριασμό των πολιτών. Η πρόσβαση σε πόσιμο νερό είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από τον ΟΗΕ και η συγκάλυψη του Δήμαρχου για τον οποίον ήδη υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα για παράβαση καθήκοντος για το συγκεκριμένο θέμα, τον καθιστά συνεργό και τιμωρείται κατά τον ίδιο τρόπο στο ποινικό δίκαιο».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής