Τόσκας: Η θεσμική θωράκιση της χώρας προτεραιότητα της κυβέρνησης στη μεταμνημονιακή εποχή

Η θεσμική ανασυγκρότηση και θωράκιση της χώρας είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης κατά τη μεταμνημονιακή εποχή, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

PACIFIC-SUN

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναμένει περισσότερες οικονομικές δυνατότητες για τις ανάγκες των υλικοτεχνικών υποδομών και μέσων της Αστυνομίας, ενώ υπενθύμισε ότι φέτος -με εντολή του Πρωθυπουργού- εξασφαλίστηκε ένα επιπλέον κονδύλι για την καλύτερη προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο Νίκος Τόσκας προανήγγειλε ότι και άλλοι αστυνομικοί θα κατέβουν στο δρόμο και θα ενισχύσουν τα τοπικά τμήματα. Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης αποδέσμευσης περισσότερων από 800 αστυνομικού που υπηρετούσαν στη συνοδεία επισήμων προσώπων και σε γραφεία, όπως και άλλων 450 που είχαν αποδεσμευτεί προ διετίας.

«Είναι μια μορφή διαπλοκής να έχεις τον αστυνομικό δίπλα και να μην κάνει τίποτα ή να τον χρησιμοποιείς για άλλα πράγματα από τη θεσμική θωράκιση της χώρας και τα θέματα της εξυπηρέτησης του πολίτη. Έχουμε υποχρέωση να κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση», υπογράμμισε ο Νίκος Τόσκας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής