Θεανώ Φωτίου: Η κυβέρνηση οκτώ μήνες μετά υπόσχεται να δώσει υγειονομικό υλικό και τεστ στα γηροκομεία

«Φτάσαμε Δεκέμβρη για να αποφασίσει η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου να προχωρήσει σε μέτρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτείνει από την πρώτη μέρα της πανδημίας», αναφέρει σε δήλωσή της η αναπληρώτρια Τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, Θεανώ Φωτίου.

PACIFIC-SUN

Η κα Φωτίου σημειώνει ότι «με καθυστερημένη νομοθετική ρύθμιση, διατίθενται 2 εκατ. ευρώ για την αγορά προστατευτικού υγειονομικού υλικού για τους 8.000 εργαζόμενους και τους 15.500 ωφελούμενους σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές φροντίδας ηλικιωμένων». «Το κονδύλι, που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας το οποίο θα ψηφιστεί την Τετάρτη, αποδεικνύει ότι δεν εφαρμόζονται ούτε όσα εξήγγειλε αργά τον Αύγουστο, ούτε όσα συνεχώς διαβεβαιώνει ότι ισχύουν από τον Νοέμβριο», προσθέτει.

«Αφού είδαμε τα κρούσματα στα γηροκομεία να καλπάζουν, κι αφού θρηνήσαμε συνανθρώπους μας, έρχεται η κ. Μιχαηλίδου να θριαμβολογήσει προσπαθώντας να καλύψει την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας», επισημαίνει και καταλήγει: «Η ΝΔ παίρνει μέτρα εκ των υστέρων, αφού έχασε απολύτως τον έλεγχο της κατάστασης. Οι ευθύνες είναι εγκληματικές».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής