ΣΥΡΙΖΑ: Όχι άλλη fake αριστεία κ. Μητσοτάκη

«Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

PACIFIC-SUN

«Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!», επισημαίνει.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά από τον κ. Διαματάρη, «άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα».

«Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», συμπληρώνει.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής