Συνάντηση Νίκου Βούτση με το νέο πρέσβη της Ελβετίας

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το νέο πρέσβη της Ελβετίας στην Αθήνα Olaf Kjelsen.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι στον ίδιο χώρο πριν λίγο καιρό είχε υποδεχθεί και Ελβετούς βουλευτές μέλη της Ομάδας Φιλίας, ενώ πριν περίπου έναν χρόνο η Βουλή τίμησε σε ειδική εκδήλωση τον εξαιρετικό Ελβετό γιατρό και φιλέλληνα Julien Grivel, γεγονότα που αποτελούν μικρές γέφυρες φιλίας ανάμεσα στα Κοινοβούλια των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο κ. Kjelsen θα εργαστεί ώστε οι γέφυρες αυτές να γίνουν πιο στέρεες.

Ο κ. Olaf Kjelsen από την πλευρά του εξέφρασε την χαρά του για την υποδοχή του στη Βουλή των Ελλήνων και διαβεβαίωσε ότι δεν θα φεισθεί καμιάς προσπάθειας για να προωθήσει τις διμερείς σχέσεις, να βοηθήσει την Ελλάδα και τις δραστηριότητες στο πλαίσιο της Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας των δύο χωρών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, η Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας κυρία Χαρά Κεφαλίδου, ο Γραμματέας της ίδιας Επιτροπής κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος και το μέλος κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Άμυνας κι Εξωτερικών της Βουλής κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής