Συνάντηση Μ. Τζούφη με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ το θεσμό της Μαθητείας

Με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Τάσο Ταστάνη συναντήθηκε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, για θέματα που αφορούν το «Μεταλυκειακό Έτος -Τάξη Μαθητείας» στην Επαγγελματική Εκπαίδευση.

PACIFIC-SUN

Ο πρόεδρος τόνισε ότι ο Οργανισμός ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πως στον ΟΑΣΑ ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο εκπαίδευσης 30 μαθητές, με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εκπαιδεύτηκαν σε διάφορα αντικείμενα του Οργανισμού και όπως τόνισε ο κ. Ταστάνης, προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια στη λειτουργία του. Τούτων δοθέντων, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει και φέτος στο Πρόγραμμα, με περισσότερες θέσεις.

Η υφυπουργός από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Πρόεδρο που από την πρώτη στιγμή συμμετείχε στο Πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και κατάρτισης των μαθητών σε εργασιακά περιβάλλοντα όπως αυτό που προσφέρει ο ΟΑΣΑ, ώστε να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους.

Κλείνοντας, η κ. Τζούφη δήλωσε ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή, προκειμένου να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής