Συνάντηση Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ

Συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου  Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Γρετσίστα και τα μέλη ΔΣ Γιώτα Παναγοπούλου και Λεμονιά Φακάρου.

PACIFIC-SUN

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για τις θέσεις τους και την αρνητική τους στάση απέναντι στην πρόσφατη ΠΝΠ για την αλλαγή του χαρακτήρα και του τρόπου ανάδειξης της διοίκησης του ΚΕΘΕΑ.

Από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής, τονίστηκε η πλήρης αντίθεση τόσο στην πρακτική της ΠΝΠ όσο και στον τρόπο επιλογής διοίκησης, που θεσμοθετείται από την Κυβέρνηση της ΝΔ. Επισημάνθηκε επίσης το γεγονός ότι η μεταβολή αυτή γίνεται χωρίς καμία διαβούλευση και πριν να παρουσιάσει η Κυβέρνηση οποιοδήποτε σχέδιο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής εξ άλλου, ότι με την ΠΝΠ καταργήθηκε η διάταξη για τον σκοπό και τους πόρους του ΚΕΘΕΑ, γεγονός που το αφήνει «μετέωρο».

Το Κίνημα Αλλαγής ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου για να αναδείξει τη σπουδαιότητα του ζητήματος.

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συνάντηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τα όργανα διοίκησης του ΚΕΘΕΑ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής