Συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων στο Global Agripreneurs Summit

O γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνος Αραβώσης συμμετείχε σε πάνελ διαλόγου στην ΔΕΘ στο Global Agripreneurs Summit, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, της διευθύντριας του Ιδρύματος Λασκαρίδη, Αγγελικής  Κοσμοπούλου και του ομότιμου καθηγητή ΕΚΠΑ Μιχαήλ Σκούλλου με θέμα το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή και πως επηρεάζουν την Αγροτική Οικονομία.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Αραβώσης αναφέρθηκε στην Κυκλική Οικονομία και σε ένα νέο μοντέλο μετασχηματισμού της αγροτικής οικονομίας με κέντρο πολιτικές βέλτιστης διαχείρισης των πόρων. Επισήμανε ότι η διαχείριση του Νερού, των λιπασμάτων, των φυσικών οικοσυστημάτων και της Ενέργειας στα πλαίσια του νέου αυτού «βιώσιμου» μοντέλου θα προσδώσει μεγάλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους αγρότες.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δίνει προτεραιότητα σε πολιτικές Κυκλικής Οικονομίας, που όχι μόνο συμβάλουν σε μια βιώσιμη Ανάπτυξη με Προστασία του Περιβάλλοντος και επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων της χώρας, αλλά παράλληλα δημιουργούν καινοτόμες Επιχειρηματικές και Επενδυτικές ευκαιρίες και νέες θέσεις απασχόλησης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής