Στη Νέα Υόρκη ο Αλέξης Τσίπρας για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, για να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Τσίπρας το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη «Νέλσον Μαντέλα», ενώ την επόμενη ημέρα θα συμμετάσχει στην υποδοχή του γ.γ. Ηνωμένων Εθνών, κ. Guterres στους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η γενική συζήτηση 73ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και λίγο αργότερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayip Erdogan. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει στο γεύμα του κ. Guterres προς τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών και το απόγευμα θα κάνει ομιλία στο Concordia.

Την Τετάρτη θα έχει συνάντηση εργασίας με στελέχη της Bank of America Merrill Lynch και με στελέχη της Morgan Stanley, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Antonio Guterres και θα παρακαθίσει στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου θα γίνει βράβευση του Έλληνα Πρωθυπουργού για τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα κλείσει με ομιλία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής