Στη Λευκωσία το προσεχές διήμερο ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

PACIFIC-SUN

Στις 18:00 το απόγευμα θα παρευρεθεί στο Αθλητικό Ιδεολογικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, για τους άρρηκτους δεσμούς Κύπρου – Ελλάδας στον αθλητισμό από το 1896 μέχρι και την ανεξάρτητη συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980. Μιας –σχεδόν- 100νταετίας, κατά την οποία αναδείχθηκαν σπουδαίοι αθλητές που διέπρεψαν με τα χρώματα της Ελλάδας και θα τιμηθούν.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο μαρτυρικό νησί, ο κ. Αυγενάκης θα έχει πλήθος επαφών για θέματα αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Αναλυτικά θα συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού, Πρόδρομο Προδρόμου, τον πρόεδρο, Ντίνο Μιχαηλίδη και το ΔΣ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον σύμβουλο Προέδρου Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού, Φοίβο Ζαχαριάδη και τον πρόεδρο, Ανδρέα Μιχαηλίδη και το ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κύπρου, Γιάννη Γεωργούλα και θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής