Σε κλίμα αγωνιστικότητας η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας

Αισθητή την παρουσία τους έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης τα μέλη και οι υποστηρικτές της Λαϊκής Ενότητας στα Προπύλαια, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, παρουσία του γραμματέα του Π.Σ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και της υποψήφιας περιφερειάρχης, επικεφαλής της Ανυπότακτης Αττικής, Μαριάνας Τσίχλη.

PACIFIC-SUN

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «ας υποκλιθούμε στον Μανώλη Γλέζο, τον μεγαλύτερο αντιστασιακό εν ζωή που είναι νοερά μαζί μας. Τον δρόμο του θα ακολουθήσουμε σαν σύμβολο της μαχόμενης Ελλάδας».

Στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ αναφέρθηκε και στο έργο του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή. «Ο Νίκος Χουντής τιμά την αριστερά και τον ελληνικό λαό, γενικά στα 5 χρόνια θητεία», είπε και πρόσθεσε: θέλουμε την Κυριακή με 2 ευρωβουλευτές όχι 1 να συνεχίσουμε το έργο του. Λέμε όχι στην καρεκλοθηρία και στα νοσηρά φαινόμενα. Όχι στην κατάληψη του κράτους από επιχειρηματικά συμφέροντα».

Φέρνοντας στη μνήμη του το πρόσφατο παρελθόν αλλά και το σύνθημα «κυβέρνηση των πολλών», του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «ξεπούλησε και πρόδωσε το 62% πήγε με τις ευρωπαϊκές τράπεζες πλέον είναι κυβέρνηση της αμερικανογερμανοκρατιας».

Δεν είναι «κυβέρνηση των πολλών» αυτή που αφαίρεσε 8 δισ. από τους συνταξιούχους, έκοψε το ΕΚΑΣ από τους εξαθλιωμένους γέροντες, επιτρέπει να πληρώνεται το 1/3 των εργαζομένων να δουλεύει με 300 ευρώ και 1 εκατομμύριο ανέργους.

Φωτογραφία: Γιώργος Παναγάκης

Γιώργος Παναγάκης

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής