Ρήγας: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί αναχώματα στο δρόμο της ελληνικής οικονομίας

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί αναχώματα στο δρόμο της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε κατηγορηματικά και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθούν λύσεις σε αυτό το επίπεδο, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

PACIFIC-SUN

Μιλώντας για την πορεία και τις μάχες της τελευταίας διετίας, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που προέκυπταν από τη συμφωνία του 2015, απέκρουσε τις πιέσεις που είχαν ως στόχο να στρέψουν τη συμφωνία σε διαφορετική κατεύθυνση και μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τοπίο κατάφερε να εξασφαλίσει μέτρα προς όφελος του ελληνικού λαού. Υποστήριξε, πως στόχος είναι να μπει η χώρα σε κανονικότητα, ώστε να γίνει αντιληπτό και από την κοινωνία το θετικό πρόσημο των μέτρων αυτών.

«Μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή αποτελεί το θέμα του χρέους» υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα και η ΝΔ που την προηγούμενη περίοδο ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας αποδέχεται πλέον πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία για τη συνολική στρατηγική της, αναφέροντας πως στην ελληνική Βουλή δεν ψήφισε ούτε ένα θετικό μέτρο για τους πολίτες και στο Ευρωκοινοβούλιο προσπαθεί να αποδομήσει τις όποιες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας και ζητώντας από τους θεσμούς να είναι πιο σκληροί απέναντι στη χώρα. «Δεν έχουν το δικαίωμα», συμπέρανε, «να κουνάνε το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που φόρτωσαν τη χώρα με μια καταστροφή 63 δις μέσα στην τετραετία 2010-2014».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής