Ρήγας: Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε όλοι ίδιοι ποτέ

«Είναι φαιδρό και θρασύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλάνε για συριζοποίηση αυτοί που έχασαν το λογαριασμό των εκατοντάδων χιλιάδων κομματικών προσλήψεων που έγιναν επί των ημερών τους», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

PACIFIC-SUN

Ο κ. Ρήγας τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ολοκληρωθεί οριστικά ο κύκλος που με την ευθύνη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άνοιξε και χαρακτηρίστηκε από δανειακές συμβάσεις και ταυτόχρονη σκληρή επιτροπεία. Θα κριθούμε για το αν η χώρα θα αποκτήσει δημοσιονομική κυριαρχία βασική προϋπόθεση για τη λαϊκή κυριαρχία και την άσκηση πολιτικών στον αντίποδα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκούνταν μέχρι σήμερα» και σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε και -όσο και να το θέλουν κάποιοι- δεν θα γίνουμε όλοι ίδιοι ποτέ».

Ερωτώμενος για το το στοιχείο που θα μπορούσε να προκαλέσει την ανατροπή δίνοντας την ελπίδα στο κόμμα σας πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τις επόμενες εκλογές, ο κ. Ρήγας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης «η ελληνική κοινωνία θα θέσει για άλλη μια φορά στο περιθώριο το θύτη (κόμματα) που εγκλημάτησε σε βάρος της».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής