Το πρόγραμμα των εργασιών της Τριμερούς Συνόδου Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει, επικεφαλής της ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπίας, στο 3ο ΑΣΣ Ελλάδας-Ισραήλ και την 3η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που πραγματοποιούνται αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εργασιών του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και της Τριμερούς Συνόδου στις 09:10 θα πραγματοποιηθεί διμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και παράλληλες διμερείς συναντήσεις των ομολόγων υπουργών Ελλάδας-Ισραήλ.

Στις 10:10 θα γίνει ολομέλεια του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ και στις 11:45 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια πλακέτας για το Μουσείο Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση των Ηγετών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν τριμερείς συναντήσεις των ομολόγων Υπουργών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Στις 13:45 θα υπογραφούν τα κοινά ανακοινωθέντα και θα πραγματοποιήσουν οι τρεις ηγέτες δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τέλος, στις 14:20 θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας και ολομέλεια Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής