Παπαδημούλης: Η Ελλάδα είναι καλύτερα από ό,τι θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι πριν λίγους μήνες

«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, οφείλω να πω ότι η Ελλάδα είναι καλύτερα από ό,τι θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι πριν λίγους μήνες. Γιατί, παρότι τα κονδύλια για τη συνοχή στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό περικόπτονται περίπου 10%, η Ελλάδα θα έχει μια αύξηση 8%», δήλωσε ο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

PACIFIC-SUN

«Το θέμα σκαλώνει μέσα στο Συμβούλιο και οι «κακοί» εκεί μέσα -το λέω απλά για να γίνει κατανοητό- είναι οι πλούσιοι τσιγγούνηδες: Η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, σε μεγάλο βαθμό η Γερμανία -που λέει «ναι», αλλά όχι το αποφασιστικό «ναι» που πρέπει», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

«Το επόμενο Ευρωκοινοβούλιο κι η επόμενη Κομισιόν θα έχουν χειρότερους πολιτικούς συσχετισμούς, πιο ισχυρή τη φωνή της άκρας δεξιάς, της λαϊκίστικης, της αντιευρωπαϊκής, κι αυτό δεν είναι καλό για όσους θέλουν μια Ευρώπη περισσότερο δημοκρατική και κοινωνική κι έναν κοινοτικό προϋπολογισμό προσανατολισμένο στις πολιτικές ανάπτυξης και συνοχής», επεσήμανε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής