Παπαδημούλης: Χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις στη ΝΔ και κρατάμε τα αποτελέσματα της κάλπης

«Χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις στη Νέα Δημοκρατία και κρατάμε τα αποτελέσματα της κάλπης», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Kontra News.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Παπαδημούλης εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι εκλογές θα είναι ντέρμπι, με τις περισσότερες πιθανότητες να τις κερδίσει να τις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ» και παράλληλα υποστήριξε ότι «το καλύτερο για τη χώρα, την οικονομία και τη σταθερότητα είναι οι εθνικές εκλογές να γίνουν στο τέλος της 4ετίας, τον Οκτώβριο του 2019».

Σε ερώτηση αν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο κρύβει κινδύνους, όπως η «πασοκοποίησή», ο κ. Παπαδημούλης είπε πως: «η “πασοκοποίηση” συνίσταται στην εφαρμογή νεοφιλελεύθερων συνταγών και πολιτικών λιτότητας, που οδηγούν στη φτωχοποίηση των πολλών και τον πλουτισμό των λίγων,τις οποίες υιοθετούν τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, δεν ελλοχεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ κανένας τέτοιος κίνδυνος, λόγω του “ανοίγματος” που επιδιώκουμε στις ευρύτερες προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις», σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης και επισημαίνει: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα της Αριστεράς». 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής