Παυσανίας Παπαγεωργίου: Οι νέοι κάθε μέρα βιώνουν μεγαλύτερη ανασφάλεια

PACIFIC-SUN

Με αφορμή τα γεγονότα στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου, με τους τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς και το περιστατικό μεταξύ περισσότερων των τριάντα ανηλίκων στο Καλαμάκι, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, μιλώντας στη τηλεόραση του OPEN σχολίασε: «Είναι απαραίτητο οτιδήποτε νομοθετεί μια κυβέρνηση και ψηφίζεται από τη βουλή να υλοποιείται με αποτελεσματικό τρόπο. Φανταστείτε αυτό που βιώνουμε με τη βία των ανηλίκων να εξελίσσεται σιγά σιγά σε αντίστοιχα περιστατικά όπως το σημερινό στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι. Αυτά θυμίζουν κοινωνίες που βρίσκονται σε κατάπτωση».

Σε ερώτηση για τα γεγονότα της οπαδικής βίας που οδήγησαν στον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα είπε: «Το βασικό ερώτημα είναι αν πραγματικά- όπως ευαγγελίζεται η κυβέρνηση- υπάρχει καλυτέρευση της κατάστασης εντός των γηπέδων και έχει μεταφερθεί η βία εκτός, θα ήθελα να μας εξηγήσει γιατί προχωρά σε οριζόντια μέτρα, κλείνοντας τα γήπεδα σε όλους τους φιλάθλους. Είναι μια τιμωρητική ποινή απέναντι στις ΠΑΕ; Ή μήπως η κυβέρνηση έχει βρει κάποιο μέτρο για μετά τις 12/1 όπου λήγει η τιμωρία;».

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη συζητήθηκε και η διάταξη για το μεταναστευτικό για την οποία τονίστηκε από την πλευρά του αναπληρωτή εκπροσώπου ότι στην τροπολογία δεν υπάρχει κάποιος απόλυτος αριθμός περιπτώσεων άπαξ (28.000) αλλά ελεύθερα θα γίνει χρήση του δικαιώματος της 3ετιας από όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και φυσικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι αντίθετη στην πρόταση είναι όμως αντίθετη με την εργαλειοποίηση της θεματικής και παρακολουθεί τις διαφωνίες εντός της κυβέρνησης και περιμένει την κατάληξη όλων αυτών που κατά καιρούς εμφανίζονται αντίθετοι και αναγκάζονται να υποχωρήσουν ώστε να ευθυγραμμιστούν με την κοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής