Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση επιμένει δογματικά στο σχέδιο που είχε πριν την πανδημία

PACIFIC-SUN

Μπαίνουμε σε μια φάση πυκνών πολιτικών εξελίξεων, με αλλαγές στην αντίληψη του κόσμου για τα πολιτικά πράγματα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιμένει δογματικά στο σχέδιο που είχε πριν από την πανδημία, επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5», στην εκπομπή «Ξυπνήστε!».

Πρόσθεσε ότι «όλα αυτά πρέπει να γίνουν κατανοητά από τον κόσμο κι εμάς τους ίδιους, για να δούμε τι κάνουμε, διατυπώνοντας τη δική μας ανταγωνιστική και εναλλακτική πρόταση». Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι αυτές δεν μπορούν να γίνουν πριν τον Σεπτέμβρη, σε μια χρονική στιγμή που οι εξελίξεις της πανδημίας μπορεί να θέσουν ως προτεραιότητα την επανεκκίνηση της οικονομίας και όχι μια δίμηνη εκλογική διαδικασία.

Απαντώντας σε ερώτηση για την υπαγωγή των μεγάλων επενδύσεων στην ευθύνη του πρωθυπουργού, είπε ότι δεν θα πρέπει να είσαι υποχρεωμένος, για να προχωρήσει ένα κρίσιμο έργο, να απευθυνθείς στο περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, μίλησε για απαξίωση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας: «οι βουλευτές, μέχρι και σήμερα παρακολουθούν από Webex τις συζητήσεις, το σύστημα πέφτει, δεν ακούγονται, υπάρχει μια πλημμελής συμμετοχή σε Επιτροπές και στην Ολομέλεια. Είναι απαράδεκτο», τόνισε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής