Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Όσα ειπώθηκαν για «μπραβιλίκια» τα επιστρέφουμε στους χειροκροτητές του κ. Πολάκη

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε την απάντηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η νεολαία του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «τα όσα, δε, ειπώθηκαν για "μπραβιλίκια" τα επιστρέφουμε στους χειροκροτητές του κ. Πολάκη, που ήθελε να θάψει δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη».

PACIFIC-SUN

«Δεν είναι περίεργο που η νεολαία του κόμματος που πρωτοστάτησε σε γιαουρτώματα, προπηλακισμούς, μούντζες στις πλατείες, ξεχνά να ρωτήσει για τη συγκυβέρνηση με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, τις προτροπές σε λιντσαρίσματα, το μνημόνιο που ψήφισαν, την ελαστική απασχόληση που γιγαντώνεται, τα πτυχία που απαξιώνονται, το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου που πνιγεί το μέλλον της νέας γενιάς, τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών που στοιβάζονται στα νησιά από την κυβέρνηση τους, τα ψέματα τόσων βουλευτών και στελεχών», προσθέτει.

«Δεν είναι τέλος περίεργη η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Γιατί ήταν το ΠΑΣΟΚ, ιστορικά, που πραγματοποίησε όλες τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές για να δώσει φωνή στη νέα γενιά. Τα όσα, δε, ειπώθηκαν για “μπραβιλίκια” τα επιστρέφουμε στους χειροκροτητές του κ. Πολάκη, που ήθελε να θάψει δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη», συνεχίζει.


«Η νεολαία του Αλέξη Τσίπρα, των μνημονίων, της προδοσίας των ελπίδων του ελληνικού λαού έχει έναν αξιοπρεπή δρόμο. Τη σιωπή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής