Ν. Παππάς: Τα «όμορφα» σενάρια Μητσοτάκη, «όμορφα» καίγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον λαό

PACIFIC-SUN

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει “καεί” στη συνείδηση των πολιτών. Φέρει βαριά ευθύνη για την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημικής κρίσης σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο, για τον πρωταθλητισμό της χώρας στον αριθμό των θανάτων από κορονοϊό, για την ισοπέδωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της εργασίας, για την εξαθλίωση των νοικοκυριών από την ακρίβεια, για τη σκανδαλώδη διαχείριση του δημοσίου χρήματος από την κυβέρνησή του», δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς στο Libre.gr

Ο κ. Παππάς συνέχισε: «το συνέδριό μας πρέπει να είναι ανοιχτό, μαζικό, συμμετοχικό. Να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Να απαντά με όρους εξωστρέφειας στα μεγάλα ζητούμενα της ιστορικής συγκυρίας. Έτσι θα οικοδομήσουμε ένα ισχυρό κόμμα, με οργανωμένη βάση, αντίστοιχη της πολιτικής του ακτινοβολίας, ικανό να καταστήσει νικηφόρα την παράταξη, αλλά και να εγγυηθεί τη μακροχρόνια και σταθερή προοδευτική διακυβέρνηση».

«Οι κατηγορίες κατά του Κώστα Βαξεβάνη, αλλά και κατά της Γιάννας Παπαδάκου συνιστούν καθεστωτικό μήνυμα για σιωπή και φόβο. Μια αυταρχική λογική που διώκει την ερευνητική δημοσιογραφία, τις αποκαλύψεις, τον έλεγχο της εξουσίας. Πρόκειται για ασταμάτητο κυνηγητό όσων επέζησαν από την επιχείρηση στραγγαλισμού, η οποία εκτελέστηκε μέσω του αποκλεισμού τους από τη δημόσια διαφήμιση και τα κατευθυνόμενα από το Μαξίμου -όπως αποκαλύφθηκε στην επιτροπή- κρατικά κονδύλια», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής