Ν. Παναγιωτόπουλος: Τα σύνορα φρουρούνται και προφυλάσσονται άριστα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου, επίσκεψη και επιθεώρηση των Δυνάμεων συνοριακής φύλαξης από το ΕΦ1 στις Καστανιές και κατά μήκος της συνοριακής γραμμής στον Έβρο.

PACIFIC-SUN

Τον υπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας της επισκέψεως στις Καστανιές Έβρου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Ήρθαμε σήμερα το πρωί εδώ στις Καστανιές του Έβρου, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για να αποκτήσουμε εικόνα της κατάστασης, ιδίοις όμμασοι. Διαπιστώσαμε ότι τα σύνορα φρουρούνται. Προφυλάσσονται άριστα. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις Δυνάμεις που επιχειρούν εδώ, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας, σε άλλες περιοχές και του Λιμενικού, που επί δύο μερόνυχτα κάνουν το καθήκον τους, για να διασφαλίσουν το απαραβίαστο των ελληνικών συνόρων, που είναι -θυμίζω- και τα σύνορα της Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε όλους».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής