Μ. Χριστοδουλάκης: «Οι πολίτες του Δήμου Αχαρνών όμηροι του επιτελικού μπάχαλου της κυβέρνησης»

PACIFIC-SUN

Το επιτελικό «χάος» με το οποίο έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι πολίτες εξέφρασε με επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης ανέδειξε το επιτελικό «μεγαλείο» της κυβέρνησης και την απόγνωση που αυτό οδηγεί τους πολίτες των Αχαρνών που ακόμη περιμένουν να παραλάβουν τα παραχωρητήρια των εργατικών κατοικιών «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ερώτηση στις 18 Ιανουαρίου για το θέμα των Εργατικών Κατοικιών του Δήμου Αχαρνών προς τα δύο αρμόδια υπουργεία, Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής για να λάβει λίγες μέρες μετά απαντήσεις και από τις δύο υπουργούς, οι οποίες δήλωναν αναρμόδιες. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι και τα δύο υπουργεία «έριχναν» την αρμοδιότητα το ένα στο άλλο.

Ο κ. Χριστοδουλάκης ζήτησε από τον υφυπουργό εργασίας να ενημερώσει για το ποιος έχει την αρμοδιότητα των εργατικών κατοικιών, ενός τόσο σημαντικού θέματος, για το οποίο αγωνιούν εκατοντάδες οικογένειες και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία με την στεγαστική κρίση να έχει «γονατίσει» τα νοικοκυριά.

Δυστυχώς η απάντηση του Υφυπουργού ήταν ανεπαρκής καθώς δεν είπε τίποτα ουσιαστικό και χωρίς φυσικά να αναλαμβάνει την ευθύνη του «επιτελικού χάους».

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής