Κυριάκος Βελόπουλος: Μύρισε άνοιξη και μετά το διάγγελμα «μύρισε» εκλογές

«Ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε- όλως συμβολικώς- να προβεί σε διάγγελμα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να μας προετοιμάσει για τα … "μαρτύρια" που πρόκειται να μας υποβάλει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως «ο κος Μητσοτάκης μας προειδοποίησε ότι επίκειται ύφεση για το 2020 και υπονόησε – εμμέσως πλην σαφώς- ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, συνεχίζοντας με την ίδια πειθαρχεία που επιδεικνύουμε τώρα!» και ξεκαθάρισε «κύριε Πρωθυπουργέ, σε αντίθεση με όσα δηλώσατε, εμείς  δεν “θυσιάζουμε συνειδητά ή ασυνείδητα! Εσείς αποφασίζετε να θυσιάσουν οι Έλληνες την ευημερία τους, αλλά εμείς δεν μπορούμε να σας επιτρέψουμε να τους θυσιάσετε ο ίδιος!».

Ο κ. Βελόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει δημοσίως στα εξής ερωτήματα- αιτήματα της Ελληνικής Λύσης, επιβεβαιώνοντας έτσι «τη δήλωσή σας ότι η πίστη μας δεν κινδυνεύει:

  1. Θα επιτρέψετε, Κύριε Πρωθυπουργέ,  να γίνει περιφορά επιταφίου μόνο με κληρικούς, με τις απαιτούμενες αποστάσεις, και χωρίς πιστούς να ακολουθούν, για μια μικρή  διαδρομή σε κάθε Μητρόπολη, ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθούν με κατάνυξη από τα μπαλκόνια τους;
  2. Θα επιτρέψετε την αναμετάδοση έστω μέρους της Αναστάσιμης Λειτουργίας από τα εξωτερικά μεγάφωνα των Ιερών Ναών, ώστε οι πιστοί να ευαγγελιστούν το “Χριστός Ανέστη”;».
«Tέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, μία επισήμανση: ΝΑΙ, μένουμε σπίτι! Αλλά μένουν ΟΛΟΙ σπίτι; Και οι παραβάτες, τιμωρούνται ΟΛΟΙ κύριε Πρωθυπουργέ; Οι κανόνες κι οι ποινές ισχύουν καθολικά;», διερωτάται και σε υστερόγραφο τονίζει: «Μύρισε άνοιξη και μετά το διάγγελμα “μύρισε”.. εκλογές»!

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής