Κωνσταντοπούλου: Δεν έχω επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν θα είχα επαφές επί Χούντας με χουντικούς

«Δεν έχω επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν θα είχα επαφές επί Χούντας με χουντικούς. Στην Πλεύση Ελευθερίας δεν υπάρχει θέση για εκείνους που πρόδωσαν το "όχι" του λαού, την πατρίδα και την δημοκρατία», είπε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

PACIFIC-SUN

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής», δήλωσε σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της για τον Λουκά Παπαδήμο ότι «δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη από την ανάρτησή μου».

Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι «καταδικάζω την υποκριτική πολιτική ορθότητα εκείνων που σοκάρονται και καταδικάζουν επιλεκτικά τον τραυματισμό ενός δοτού Μνημονιακού Πρωθυπουργού και μόνον, αλλά δικαιολογούν τη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού και την καταστροφή της πατρίδας μας».

Για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «πρέπει να δικαστεί, από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως και όλοι οι υπαίτιοι της Χρεοκοπίας, του Μνημονίου, της ακραίας διαφθοράς και του σκανδάλου της Siemens, Έλληνες και ξένοι». 

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ότι «για την Κυβέρνηση η μόνη επιτυχία είναι η επιτυχία της παραμονής στην εξουσία. Μέχρι το καθεστώς να επιλέξει ξανά κάποια άλλη “λύση”.
Για την κοινωνία, η επιτυχία θα είναι να ρίξουμε την Κυβέρνηση, αλλά και συνολικά το καθεστώς».

Για το ζήτημα του χρέους η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι: «λύνεται μόνο με την κυριαρχική αποκήρυξή του, η οποία στηρίζεται στο γεγονός ότι είναι αποδεδειγμένα παράνομο, αθέμιτο, απεχθές και μη βιώσιμο» και πρόσθεσε ότι «λύση για το χρέος μπορεί να δοθεί μόνον από μια Κυβέρνηση που θα υπηρετεί πραγματικά την κοινωνία, τη δημοκρατία και τον λαό».

Ερωτώμενη για την τροπολογία που απάλειψε πρόστιμα σε επιχειρηματία, η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως: «το 2014 είχα επιμεληθεί τη Μαύρη Βίβλο της Ντροπής, για τις αντίστοιχες ντροπολογίες της Κυβέρνησης Σαμαρά. Η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει φροντίσει ήδη να μπορούμε να φτιάξουμε δεύτερο τόμο και δεν σταματά πουθενά».

Για την είσοδο νέων επιχειρηματιών στον χώρο των ΜΜΕ, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε πως «πρόκειται για την απόλυτη απόδειξη μιας βαθιά συστημικής και ακραία παραθεσμικής και παρακρατικής λειτουργίας της ίδιας της Κυβέρνησης, που δημιούργησε το πλαίσιο για να στήσει την δική της διαπλοκή, με τα ίδια πρόσωπα που έδρασαν και σε προηγούμενες περιόδους, αλλάζοντας απλώς την ιεραρχία και τους “εκλεκτούς”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η κ. Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε ερώτηση για την ΕΡΤ δήλωσε: «υπερασπίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα των πολιτών στην αχειραγώγητη ενημέρωση και στην ακηδεμόνευτη δημόσια τηλεόραση» και συνέχισε λέγοντας ότι «η σημερινή εικόνα της ΕΡΤ και του Καναλιού της Βουλής μόνο ντροπή προκαλεί».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής