Καμμένος σε στρατιωτικούς: Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός

Ραγδαίες θα είναι καθώς φαίνεται οι εξελίξεις στην Κυβέρνηση, μετά και την πληροφορία, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος χαιρέτησε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων προσθέτοντας ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, όπως αναφέρουν συγκεχυμένες μέχρι στιγμής πληροφορίες, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας στο Πεντάγωνο: Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός.

Στο συμβούλιο συμμετέχουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλης Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστρατήγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναυάρχος Νικόλαος Τσούνης.

Αν οι πληροφορίες είναι πραγματικές τότε το αυριανό ραντεβού του Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα είναι απλά διαδικαστικό για να υπογράψουν το κοινή συναίνεση διαζύγιο.

Αποτελεί όμως και μία κίνηση που θα δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοιχτά την θέση τους να υπερψηφίσουν τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής