Γεννηματά σε Γκάμπριελ: Ευελιξία Γερμανίας – Ευρώπης για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Με τον υπουργό εξωτερικών της Γερμανίας και ηγετικό στέλεχος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

PACIFIC-SUN

Η κ. Γεννηματά αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε πως είχαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας και ότι αντήλλαξαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και την ανάγκη περαιτέρω εμβάθυνσης και ενοποίησης με πολιτικές δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης που θα βάλουν τέλος στις πολιτικές λιτότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Γεννηματά είπε ότι «ζήτησα η Γερμανική κυβέρνηση και η Ευρώπη συνολικά να επιδείξουν την υψηλότερη δυνατή ευελιξία προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση του Ελληνικού οικονομικού προγράμματος».

Επεσήμανε επίσης στον κ. Γκάμπριελ «την ανάγκη η Ε.Ε να επιδείξει σθεναρή στάση απέναντι στην προκλητική στάση και τις απειλές της Τουρκικής ηγεσίας».

Τέλος η κ. Γεννηματά είπε: «είναι αυτονόητο ότι ευχήθηκα στον κ. Γκάμπριελ για την νίκη του SPD στις επικείμενες εκλογές στη χώρα τους».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής