Επίσκεψη του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δήμο Σερβίων

PACIFIC-SUN

Τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο  υποδέχθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Δημαρχείο Σερβίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντιδήμαρχος Καλλίνικος Χολέβας.

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον κ. Τριαντόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής, Πέτρος Καμπούρης, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τζιτζίκας, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τον Δήμαρχο για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Μέσω ενός ανοικτού και εποικοδομητικού διαλόγου, συμφωνήθηκε από κοινού ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την αποτελεσματική επίλυσή τους.

Ο υφυπουργός και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, εξέφρασαν την πλήρη δέσμευσή τους στην υλοποίηση των σχεδιαζόμενων μέτρων προς όφελος του Δήμου Σερβίων και των κατοίκων του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής