Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στο Μερόπειο Ίδρυμα

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Μεροπείου Ιδρύματος επισκέφθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, συναντήθηκε με τις γυναίκες που ζουν σε αυτό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

PACIFIC-SUN

Στο Μερόπειο Ίδρυμα φιλοξενούνται σήμερα 33 γυναίκες ηλικίας 70 έως 100 ετών. Πολλές εξ αυτών αντιμετωπίζουν προβλήματα άνοιας. Για την περίθαλψη των γυναικών απασχολείται στο ίδρυμα εξειδικευμένο προσωπικό που περιλαμβάνει γιατρό, φυσικοθεραπευτή και κοινωνικό λειτουργό.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνομίλησε με τις γυναίκες που διαμένουν στο Ίδρυμα, συνεχάρη το προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Μερόπειο. «Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Ήθελα να έρθω να χαιρετίσω και να στηρίξω την προσπάθειά σας ολοκληρωμένη », είπε ο κ. Μητσοτάκης  και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα εφαρμόσει μία πολιτική για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι χρήζουν βοήθειας, καθώς όπως τόνισε «η χώρα μας χρειάζεται επειγόντως μια εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία, την οποία το κράτος σήμερα δυστυχώς δεν έχει».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής