Επισκέψεις Ευάγγελου Αποστολάκη σε μονάδες της Χίου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, μετέβη σήμερα στη Χίο, όπου και επισκέφθηκε τα πληρώματα επιφυλακής SAR SUPER PUMAΠΑ, το Παράκτιο Περιπολικό «ΣΤΑΜΟΥ», τα πλοία του Λιμενικού Σώματος ΠΛΣ-171, Ν/Γ 578  και την έδρα της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

PACIFIC-SUN

Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), o υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισήμανε, μεταξύ άλλων την αξιοπιστία των ΕΔ και την ετοιμότητα και ικανότητα εκτέλεσης της αποστολής τους στο ακέραιο για την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας, το ευρύ φάσμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αυτές αναπτύσσουν και το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητα και τη διάθεση για προσφορά που χαρακτηρίζει το προσωπικό.

Kατά τις επισκέψεις του στις μονάδες των ΕΔ-ΛΣ o υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν κατά περίπτωση από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη.

Ακολούθως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μετέβη στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, όπου και παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων ομοιώματος του Θ/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ», το οποίο αποτελεί προσφορά του κοινωφελούς ιδρύματος ‘’Μαρία Τσάκος’’

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής