Επαφές Χάρη Θεοχάρη με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον

Την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή AJC επισκέφθηκε στα γραφεία της στην Ουάσιγκτον ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Αμερικανική πρωτεύουσα. 

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Jason Isaacson, Εκτελεστικό Διευθυντή για Διεθνείς και Κυβερνητικές Σχέσεις της AJC και τον Peter Rosenblatt, δικηγόρο συζήτησε αναλυτικά  θέματα που άπτονται των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων και τη γενικότερη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF)  και συνομίλησε με τον Daehaeng Kim, αναπληρωτή επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ταμείου για την Ελλάδα.  Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορουν την πορεία του ελληνικού προγράμματος, ενώ ο κ. Θεοχάρης παρουσίασε την πρόταση που έχει κάνει μαζί με τους Νίκο Χριστοδουλάκη και Μιλτιάδη Νεκτάριο για το χρέος, το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Στη συνέχεια  ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τα μέλη του Κογκρέσου Ed Royce, πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της Αμερικανικής Βουλή και John Sarbannes, Μέλος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της αμερικανικής Βουλής.

Τέλος συζήτησε  με τον Jonathan Cohen, υφυπουργό εξωτερικών αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις και τον John McCarrick, ειδικό απεσταλμένο του Στέιτ Ντιπαρτμεντ σε θέματα Ενέργειας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής