Ελληνική Λύση: Η ανάπτυξη δεν έρχεται με ξεπούλημα «όσο όσο»

«Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να πείσουν το κομματικό τους ακροατήριο, και κλείνοντας το μάτι σε "επενδυτές", εγκαινίασε σήμερα ένα σύμπλεγμα αιολικών πάρκων της Ιταλικής εταιρείας ENEL στον Καφηρέα της Έυβοιας, κόντρα στις φωνές των κατοίκων της περιοχής που μιλούν εδώ και χρόνια για καταστροφή του περιβάλλοντος και των περιουσιών τους», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

PACIFIC-SUN

«Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να πείσουν το κομματικό τους ακροατήριο, και κλείνοντας το μάτι σε “επενδυτές”, εγκαινίασε σήμερα ένα σύμπλεγμα αιολικών πάρκων της Ιταλικής εταιρείας ENEL στον Καφηρέα της Έυβοιας, κόντρα στις φωνές των κατοίκων της περιοχής που μιλούν εδώ και χρόνια για καταστροφή του περιβάλλοντος και των περιουσιών τους», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός μίλησε για «επενδυτική άνοιξη» και σεβασμό στο περιβάλλον, όταν η συγκεκριμένη επένδυση είναι αποτέλεσμα αποψίλωσης δασών, καταστροφής της κτηνοτροφίας της περιοχής και καταστροφής της τοπικής οικονομίας, ενώ τόσο τον κ. Μητσοτάκη όσο και τους «χειροκροτητές» του, συνόδευαν κλούβες των ματ».

«Η Ελληνική Λύση επιμένει πως ανάπτυξη δεν έρχεται με ξεπούλημα «όσο όσο», χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές συνέπειες από τέτοιου είδους επενδύσεις, που ούτε βάθος έχουν, ούτε ουσιαστικά μπορούν να βοηθήσουν τις τοπικές οικονομίες, αλλά μόνο βλαπτικές για το περιβάλλον και την οικονομία συνέπειες μπορούν να έχουν!», καταλήγει.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής