Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο κ. Τσίπρας βλάπτει σοβαρά την υγεία

Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις (αυτ)απάτες του βλάπτει σοβαρά την υγειά».

PACIFIC-SUN

«Την ώρα που οι ασθενείς περιφέρονται από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο για να βρουν αξονικό τομογράφο και φέρνουν από το σπίτι τους σεντόνια και αναλώσιμα, την ώρα που οι γονείς παραμένουν απλήρωτοι για τις θεραπείες ειδικής αγωγής των παιδιών τους και την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές εργάζονται μέχρις εξάντλησης των ορίων τους, ο κ. Τσίπρας για να αποδράσει από τη ζοφερή του πραγματικότητα έρχεται τις Παρασκευές στην Κοινοβουλευτική ώρα του κ. Λεβέντη για να περιηγηθεί στον κόσμο των ψευδαισθήσεών του», δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

«Και όσον αφορά στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, συμφωνούμε, αλλά να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη, ιδίως για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015, σύμφωνα με την αναφορά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον εισαγγελέα. Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει την διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας», πρόσθεσε.

Κλείνοντας τη δήλωση της η κ. Χριστοφιλοπούλου είπε: «Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις (αυτ)απάτες του βλάπτει σοβαρά την υγειά»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής