Δείτε τη συζήτηση με τον Manfred Weber στη συνεδρίαση του EPPGroup στην Αθήνα (LIVE)

Σε εξέλιξη είναι στην Αθήνα, η συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με οικοδεσπότη τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχεται μεταξύ άλλων τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίθ και τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Πάμπλο Κασάδο.

Το πρόγραμμα της συνεδρίασης ξεκίνησε τις 09.00 με τη δημόσια συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάνφρεντ Βέμπερ με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Στις 11:30, παρουσία των κ. Μητσοτάκη και Βέμπερ, τέσσερις ομάδες νέων Ελλήνων επιχειρηματιών θα παρουσιάσουν στους ευρωπαίους πολιτικούς τις καινοτόμες ιδέες τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για την υλοποίησή τους στην κρίση.

Στις 1600, οι κ. Βέμπερ και Μητσοτάκης θα περιηγηθούν στα γραφεία της εταιρείας Workable, όπου θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο και το μέλλον της εργασίας

Δείτε το live

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής