Δ. Κούβελας: Η ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης αποτελεί διαρκή προτεραιότητα της κυβέρνησης

PACIFIC-SUN

Το ενδιαφέρον του, για την εξέλιξη όλων των έργων που πραγματοποιούνται στη δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και για τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν, εξέφρασε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν όλα τα ζητήματα της περιοχής ενώ μεγάλο μέρος αφιερώθηκε στην εξέλιξη των εργασιών στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά. «Η διαδικασία πρέπει να είναι γρήγορη και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών προκειμένου το εμβληματικό έργο, όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, να αποδοθεί το συντομότερο δυνατό στους πολίτες», τόνισε ο Δημήτρης Κούβελας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού για τη χωροθέτηση του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, μια μονάδα που πρόκειται, όπως τόνισε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, να λειτουργήσει ως πρότυπο για όλη την περιοχή των Βαλκανίων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς.

Ο Δημήτρης Κούβελας μίλησε επίσης και για την ανάγκη αξιοποίησης, ως χώρων πρασίνου, αθλητισμού, πολιτισμού και αναψυχής, και άλλων εκτάσεων πρώην στρατοπέδων πού βρίσκονται στο Δήμο Παύλου Μελά.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του όταν άκουσε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Ασλανίδη τις δράσεις που προγραμματίζει η διοίκηση του Δήμου για την πρόληψη της ανήλικης παραβατικότητας και της ενδοσχολικής βίας. Όπως επίσης και για τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για τις ανάγκες της Σχολικής Στέγης και την αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών υποδομών.

Ο Δημήτρης Κούβελας τόνισε ότι θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Παύλου Μελά επισημαίνοντας ότι «η ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής