Δ. Αυγέρη: «Με την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι Έλληνες θα συνδέσουν ξανά την Ελλάδα με την Ευρώπη»

PACIFIC-SUN

«Όταν δίνεις μία μάχη, τη δίνεις για να βγεις πρωταθλητής. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνει αυτή την μάχη για να νικήσει. Ζητάμε ψήφο με την οποία οι Έλληνες πολίτες θα συνδέσουν την Ελλάδα με την Ευρώπη.

Η κάλπη των ευρωεκλογών στέλνει σαφές πολιτικό μήνυμα, καθορίζει και προδιαγράφει τις εξελίξεις, καθώς πιστεύουμε ότι θα διαμορφωθούν εκείνοι οι πολιτικοί όροι για να γίνει η πολιτική αλλαγή με τις εθνικές εκλογές. Το πουλόβερ της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήδη έχει αρχίσει να ξηλώνεται και το χαρτί Μητσοτάκης έχει αρχίσει να καίγεται.

Ψηφίζουμε για τη δημοκρατία, ψηφίζουμε για τη νίκη», τόνισε η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στα επίδικα των ευρωεκλογών και θέματα στα οποία-μεταξύ άλλων- η ίδια επικεντρώνεται, όπως η άμβλυνση των περιφερειακών ανισοτήτων, το δημογραφικό, το brain drain, τα δημόσια αγαθά, την υγεία και την εκπαίδευση.

«Πρέπει να αλλάξουμε τη ζωή μας, για αυτό δεν πρέπει να χαθεί ψήφος. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές, οι πιο σημαντικές των τελευταίων ετών και γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες, τους νέους ανθρώπους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σε αυτές τις εκλογές θα χάσουν ΝΔ-Μητσοτάκης και θα νικήσει ο ελληνικός λαός».

Δείτε το απόσπασμα:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής