Χρήστος Σπίρτζης: 15 μήνες δεν έβαλαν ούτε ένα μέτρο καλώδιο στο μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης για την πρόοδο των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Σπίρτζης τονίζει ότι: «με την ευκαιρία της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός από την εποχή της τρύπας Κούβελα έως σήμερα ο οποίος δεν είπε στη ΔΕΘ ούτε κουβέντα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης (και τι να πει αφού με την “άριστη” πολιτική του το έργο έχει κολλήσει, όπως εξάλλου έχει κολλήσει κάθε έργο υποδομής σε όλη τη χώρα)».

«Το μόνο που έχει αλλάξει, δύο μήνες μετά, είναι το πάχος της σκόνης στα εγκαταλελειμμένα υλικά. Όλα είναι όπως τα άφησαν τα συνεργεία του εργοταξίου πριν τις εκλογές. Δεν βλέπεις άνθρωπο να δουλεύει στο εργοτάξιο», προσθέτει ο κ. Σπίρτζης και δημοσιεύει βίντεο από τις από τις 22 Ιουλίου 2020 και την επίσκεψη στο Σταθμό Βαρδάρη μετά από συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο συνοδεύουν και φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται παλέτες με τους γρανίτες. Ο κ. Σπίρτζης επισημαίνει ότι «οι παλέτες περιμένουν μήνες τώρα κλειστές στον προαύλιο χώρο του εργοταξίου» και ότι «η πολύμηνη ύπαρξη τους αποδεικνύει ότι τελείωναν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και το έργο θα ήταν σήμερα ολοκληρωμένο (εκτός από το σταθμό Βενιζέλου) σε δοκιμαστική λειτουργία».

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής