Χριστοφιλοπούλου: Τα παρέδωσαν όλα στην ανομία και την ασυδοσία

«Τα παρέδωσαν όλα στην ανομία και την ασυδοσία», δήλωσε η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

PACIFIC-SUN

Η κα Χριστοφιλοπούλου πρόσθεσε: «Και η αρμόδια Υφυπουργός λέει στους αστυνομικούς να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Την επόμενη φορά θα τους πουν να προσποιηθούν ότι κοιμούνται!».

Στη δήλωσή της κατέληξε: «Είναι κυνικοί, ανόητοι και επικίνδυνοι!»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

  1. Εχω να σχολιάσω ότι οι κυβερνώντες βρήκαν το “παιδί”,τον Ελληνα ψηφοφόρο δηλαδή,ελαττωματικό και δειλό που δεν αναλαμβάνει ευθύνες και επιμένουν ακόμα και σήμερα μετά τα απίστευτα ψέμματα που το φόρτωσαν και του πήραν τα όσα μυαλά είχε να ακολουθούν την ίδια συνταγή!”πέσ του όσα ψέμματα θέλεις αρκεί να ακούγονται καλά στα αυτιά του” θα σε ξαναψηφίσει!!
    Ο,τι καλό είδαν οι Ελληνες ,νοσικομεία ,κέντρα υγείας,ΚΑΠΗ,ΚΕΠ,ΑΣΕΠ,μετρό,εγνατία οδό, γέφυρα Ρίου,ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση,ένταξη στο νομισματική ένωση και ένταξη της Κύπρου στην Ευρώπη και χίλια άλλα καλά ήταν έργα του ΠΑΣΟΚ.Και όταν κυβερνάς 20 χρόνια είναι πολύ πιθανό να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να κλέψουν,Ντροπή τους που εκθέτουν τον παραδοσιακό δημοκρατικό λαό της πατρίδας μας.Αν θέλει ο λαός μας να ξαναευτυχίσει μόνο ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ μπορεί να το πετύχει!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής