Χρ. Σπίρτζης: Χρειάστηκαν λίγοι μήνες για να φανερωθεί το αληθινό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στη θέση του υπέρ της απλής αναλογικής και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρνει τον νέο εκλογικό νόμο στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί ουσιαστικά καμία διαβούλευση.

PACIFIC-SUN

Ο Χρήστος Σπίρτζης άσκησε δριμεία κριτική στα έως σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες έχουν αρχίσει, ήδη, να βλέπουν το αληθινό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που αυτή εφαρμόζει ενώ εξήγησε ότι συνασπισμός συμφερόντων με συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ήττα στις προηγούμενες εκλογές.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Υποδομών εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ενώ σχολίασε πως το ποτάμι της διεύρυνσης δεν γυρίζει πίσω αφού είναι αίτημα του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

Διαχώρισε την κριτική που γίνεται στα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σημίτη αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης Σημίτη και οι παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σύγκλησης.

Επικριτικός ήταν και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, χειρισμοί που σε αντίθεση με την περίοδο Τσίπρα, έχουν φέρει σε απομόνωση τη χώρα ενώ, τέλος, καταδίκασε την αφίσα κατά των αμβλώσεων που μπήκε στο μετρό αφού είναι έξω από τον πολιτισμό και την κουλτούρα μιας σύγχρονης κοινωνίας με συγκεκριμένες κατακτήσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής