Χαρακόπουλος: Στις 7 Ιουλίου συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία

«Εκείνο που θα ήθελα να πω στους πολίτες είναι να προσέλθουμε στις κάλπες, μην παρασυρθούμε με τη βεβαιότητα νίκης της ΝΔ. Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή, να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία και την κάλπη. Και όσοι κάνουν την επιλογή του ψηφοδελτίου της ΝΔ, να κοιτάξουν χαμηλά στο ψηφοδέλτιο», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε ότι η λογική ΣΥΡΙΖΑ είναι «μια ισότητα προς τα κάτω, ισότητα σε μια φτώχεια επιδομάτων. Εμείς θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους, δυνατότητες να πάνε όλοι προς τα πάνω. Η χώρα χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ, χρειάζεται επενδύσεις, χρειάζεται δουλειές, χρειάζεται ευκαιρίες απασχόλησης για να έρθουν και τα παιδιά που φύγανε έξω».

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε χρόνο την επόμενη μέρα. Ο κόσμος δεν έχει αναμονές, δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. Χρειάζεται μια κυβέρνηση με γρήγορα αντανακλαστικά. Κυβερνήσεις συνεργασίας που στηρίζονται σε ετερόκλητες συμμαχίες χωρίς προγραμματική πρόταση, πολλές φορές χρονοτριβούν και είναι δύσκολο να πάρουν και τις σωστές αποφάσεις για να πάει η χώρα μπροστά. Γι’ αυτό καλούμε εμείς όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα τι επιλογή έκαναν στο παρελθόν, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής